NIEUW: Happy Plays workshops met PIT!

NIEUW: Happy Plays workshops met PIT!

Vanaf april zullen wij maandelijks samen met PIT STOP in en rond Aalst op kindvriendelijke toplocaties, sensorische speelworkshops organiseren voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. 

Al meer dan 10 jaar staat PIT STOP garant voor sport - en beweegplezier. Op een verrassende en veelzijdige manier zet PIT STOP IE-DER-EEN in hun kracht met een compleet pakket van sport, gezonde levensstijl en persoonlijke groei.

Het PIT STOP groeimotto “ZIJN in een wereld van DOEN" , sluit perfect aan bij de visie van Happy Plays, waardoor het idee om samen te werken ontstond. Door prikkelarme speelmomenten te creëren wil Happy Plays gezinnen even laten vertragen en ontsnappen aan een wereld die steeds hectischer wordt. Ze laat gezinnen aan de hand van sensorisch spel via haar creatieve workshops verbinden met elkaar.

Die kwalitatieve verbinding met je kind, waar we samen tijdens de workshop op inzetten, is zo waardevol en stimuleert vaardigheden voor het leven die groei en het volledig potentieel van je kind ondersteunen. Giet hierover nog de unieke PIT STOP vibes en grijp via leuke thema's onze mooie waarden vast die in de sensotafels van Happy Plays kleur en vorm krijgen. 

LEUKE LOKALE PLEKJES

Elke maand zullen we onze tenten (of beter gezegd speeltafels) opslaan op een andere locatie. We gaan hiervoor op zoek naar unieke, kindvriendelijke plekjes in en rond Aalst en vinden het belangrijk om samen te werken met lokale partners die dezelfde waarden delen. Na de speelsessie kan het gezellig één-op-momentje nog even verder worden gezet, waardoor het een totaalbeleving wordt. Voor de eerste 3 workshops hebben we gekozen voor Bioboerderij De Loods, Zuivelhoeve Keymeulen en Zomerbar Bloom. Volg de workshops op een plek waar jij graag vertoeft met je gezin.

ONTDEK HIER AL ONZE WORKSHOPS

Elke 2de week van de maand op woensdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag, telkens op een andere lokale toplocatie met een leerrijk thema.

Meer info en inschrijven: 
https://static.twizzit.com/v2/public/form/ed94e63ce52c0c0d508066ff47d2775d

Terug naar blog