Op maat

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Vier je binnenkort een verjaardag of ander leuk feest? Stuur ons een berichtje voor meer info, dan bekijken we samen de mogelijkheden om iets unieks voor je uit te werken.

Gepersonaliseerde boxen

Wij ontwerpen met plezier een op maat gemaakte box, speciaal voor jou! We laten onze magie graag los op specifieke thema's met de interesses van het kind in het achterhoofd.

Voor een op maat gemaakte box betaal je minimum € 50. We doorlopen samen het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat we alles juist krijgen. Eens de inhoud is bepaald, gaan we aan de slag om de perfecte tools en materialen te vinden. Nadien koppelen we naar jou terug om zo tot het perfecte cadeautje te komen op vlak van inhoud en prijs.

Stuur ons een berichtje voor meer info, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Opgelet! Bij een gepersonaliseerde box kan de levertijd, gelet op de specifieke details en materialen, oplopen tot 30 dagen.
Denk er dus tijdig aan om ons te contacteren!

Stuur ons een bericht

Speelsessie op maat

Vier je binnenkort een verjaardag of ander leuk feest? Nog op zoek naar een originele activiteit voor je school of kinderdagverblijf? Stuur ons een berichtje voor meer info, dan bekijken we samen de mogelijkheden om iets unieks voor je uit te werken.

Stuur ons een bericht

Bekijk hieronder enkele voorbeelden

Deze boxen en feesten mochten we al op maat uitwerken

1 van 2
1 van 3
1 van 4
1 van 3
1 van 4
1 van 2
1 van 3