Abonnementen

Word member en ontvang elke 2 maanden exclusieve speelpakketten aan de beste prijs.

Inschrijven opnieuw mogelijk vanaf juni

Momenteel zijn de abonnementen afgesloten. Je kan opnieuw instappen in juni. Je ontvangt je eerste box dan begin augustus.

Bekijk de memberships

Wat kan ik verwachten?

Gedurende een jaar 6 mystery boxen gratis aan huis geleverd

Je ontvangt elke 2 maanden een sensorisch speelpakket gratis bij jou thuis.

Steeds wisselende thema's en nieuwe materialen

Elke box bevat andere spulletjes. De inhoud blijft jouw bezit. Zo leg je een mooie collectie aan sensorische materialen aan.

Spanning en plezier verzekerd

De gedachte dat je iets besteld, maar van te voren nog niet welke artikelen je krijgt, maakt het lekker spannend. Sowieso zal elke box hoogwaardige en duurzame producten bevatten van diverse topmerken zoals Learning Resources, Eduplay, Commotion, enz. waardoor je waar voor je geld ontvangt.

Veilig betalen

Na het inschrijven krijg je toegang tot een portaal. Hier kan je op elk moment jouw abonnement beheren. De betaling gebeurt automatisch via een veilige betaalomgeving.

Retourneren niet mogelijk

Conform de wet op de verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder opgave van een motief. Dit geldt voor bijna alle producten die Happy Plays verkoopt, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen en abonnementsboxen.

  • Value for money

    Je betaalt € 35 per maand (of € 378 indien je direct voor een lidmaatschap van een volledig jaar kiest - dat is een korting van 10%!). Vervolgens wordt er om de 2 maanden een nieuwe box gratis aan huis afgeleverd. aanmelding.

  • Limited edition boxen met unieke materialen

    Je ontvangt unieke creaties met elke 2 maanden een ander thema. Je ontdekt zo ook als eerste de nieuwste materialen en verzamelt gedurende een jaar een mooie sensorische speelcollectie boordevol exclusieve spullen bij elkaar.

  • Gratis verzending

    That's right! Sensorisch speelplezier gratis aan huis bezorgd. Dat is tijd én geld besparen.

Hoe ziet zo'n box eruit?

Deze boxen werden in het verleden reeds ontvangen door onze abonnees.