Over mij

Ik ben Steffi, 32 jaar en woon in Aalst. Ik ben gehuwd en ben mama van Lia, een flinke dochter van 6 jaar.

Na een emotioneel moeilijke periode, startte ik in 2019 mijn zoektocht naar mentale rust en kwalitatieve gezinstijd. Samen met mijn dochter trok ik eropuit. Bij regenweer haalde ik mijn creativiteit boven. Ik gebruikte mijn fantasie om 'buiten' ook naar 'binnen' te brengen en ontdekte zo de kracht van sensorisch spel of 'sensory play'.

Begin 2022 maakte ik een account op Instagram aan, gewijd aan de activiteiten die ik met onze dochter Lia deed. Het werd al snel een geweldige manier om in contact te komen met andere gelijkgestemde gezinnen en om anderen te inspireren met het delen van educatieve en creatieve speelinhoud.

Na een dag vol met prikkels biedt het sensorisch spelen mijn dochter de mogelijkheid om alle indrukken van de dag los te laten en keert de rust in huis terug. Zo creëerden we voor onszelf een 'happy place'.

Met Happy Plays wil ik educatieve speelsets, workshops en speelinspiratie aanbieden om de spannende leertocht van kinderen te ondersteunen en andere gezinnen de rust en vele andere voordelen van sensorisch spel te laten ervaren.