Wat fijn je hier te zien!

Ik ben Steffi, een thirty-something mama uit Aalst, gehuwd met Dimitri en mama van Lia (2017).

Sensorisch spel, een spelvorm waarbij het zintuiglijke aspect van het spelen centraal staat, heeft mij als mama van een hooggevoelige kleuter geholpen in onze zoektocht naar rust en verbinding. Na een dag vol met prikkels biedt het sensorisch spelen mijn kleine meid de mogelijkheid om alle indrukken van de dag los te laten.

Ook ik haal voldoening uit het bedenken van creatieve speluitnodigingen en ontdekte dat het bezig zijn met mijn handen zelfs een beetje therapeutisch werkt. Zo creëerden we voor onszelf een 'happy place'.

Wat dus ooit begon als een manier om mijn meisje rust te bieden, is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime bedrijf.

Met Happy Plays wil ik gezinnen met jonge kinderen graag inspireren en enthousiasmeren op het gebied van sensorisch spel en spelend leren. Of het nu via onze unieke speelsessies is of met ons ruime aanbod sensorisch speelgoed.

Enjoy en veel speelplezier!

Liefs,
Steffi

Onze missie

Onze missie is om creativiteit, nieuwsgierigheid en spelend leren te stimuleren dankzij de kracht van zintuiglijk spel. We geloven dat kinderen betekenisvolle, praktische ervaringen verdienen die hun zintuigen stimuleren en verbeelding prikkelen.

Via ons assortiment sensorisch speelgoed willen we kinderen eindeloze mogelijkheden bieden voor onderzoek, ontdekking en groei. Producten zijn ​​zorgvuldig uitgekozen om een ​​multisensorische ervaring te bieden met verschillende texturen, kleuren en geluiden.